image
Sursa foto: Profimedia

Starul de 28 de ani, care se gândește să se retragă din sport din cauza problemelor cu alcoolul: „Mă simt ca la 57 de ani”

Nick Kyrgios (28 de ani, 35 ATP) a ratat participarea la Wimbledon din cauza unei accidentări suferite la încheietura mâinii, însă problemele din viața extra-sportivă îi dau bătăi de cap jucătorului australian.

Tenismenul a fost întrebat dacă le va urma exemplul lui Rafael Nadal și lui Novak Djokovic și va continua să joace până la o vârstă înaintată, însă australianul a avut o reacție inedită și a transmis că acest lucru este exclus.

Motivul? Kyrgios susține că are mari probleme cu alcoolul și, chiar dacă are doar 28 de ani, se simte ca la 57 de ani. Astfel, tenismenul este convins că își va încheia cariera până la vârsta de 33 de ani.

”Nicio șansă! Nu există nicio șansă să joc până la 33 de ani. Este nebunesc ca Kyrgios să joace până la 33 de ani. Nu voi juca atât! Promit că atunci când mă voi retrage, nu mă veți mai vedea.

Calendarul este scăpat de sub control. Îmbătrânesc! Am 28 de ani, dar cu tot alcoolul și petrecerile, mă simt ca la 57 de ani”, a spus Nick Kyrgios, conform Daily Star.

Nu este prima dată când Kyrgios vorbește despre problemele sale din afara tenisului. La începutul lunii februarie, Nick Kyrgios a scăpat de o condamnare la închisoare, deși a pledat vinovat pentru agresarea fostei sale iubite, Chiara Passari.

Într-un documentar pentru o platformă de streaming, Nick Kyrgios a dezvăluit că a fost internat într-un spital de psihiatrie după ce a pierdut la Wimbledon în 2019, potrivit Reuters.

“Reflectam cu adevărat la varianta sinuciderii”, a spus Kyrgios într-un episod al documentarului Break Point. “Am pierdut la Wimbledon. Când m-am trezit, tata stătea pe pat şi plângea. A fost un semnal de alarmă pentru mine. Mi-am spus 'OK, nu pot continua astfel'. Am ajuns internat la psihiatrie la Londra, pentru a-mi rezolva problemele”, a adăugat tenismenul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: