image
Sursa foto: Profimedia

Diego Simeone exultă după ce Atletico Madrid s-a calificat în sferturile UCL. ”Una dintre cele mai fericite nopți”

Atletico Madrid a câștigat dramatic ”dubla” cu Inter și s-a calificat în sferturile de finală ale UEFA Champions League.

După ce italienii au câștigat cu scorul de 1-0 în meciul din tur, în cea de-a doua manșă, formația antrenată de Diego Simeone s-a impus cu 2-1. Astfel, s-a ajuns la loviturile de departajare, unde italienii au ratat de trei ori.

La finalul partidei, Diego Simeone s-a arătat foarte mulțumit de jocul echipei sale și a avut cuvinte de laudă la adresa lui Jan Oblak, portarul titular al echipei.

Întrebat ce echipă își dorește să întâlnească în ”sferturile” competiției, Simeone a susținut că nu are nicio preferință. În această fază a competiției s-au mai calificat: Bayern Munchen, PSG, Real Madrid, Manchester City, Barcelona, Arsenal și Borussia Dortmund.

”Sunt recunoscător pentru tot ce mi se întâmplă la Atletico. După atâția ani încă vrem să ne îmbunătățim. Știam că există posibilitatea de a ajunge la prelungiri și că vom avea nevoie de prospețime.

Toți au răspuns și chiar au transformat penalty-uri decisive. Oblak a meritat asta. Traversează o formă grozavă. Cu el în această stare, le este foarte greu să marcheze împotriva noastră.

A fi încă o dată printre cele opt cele mai bune din Europa spune multe despre club. Pare ușor, dar nu este, credeți-mă. Este una dintre cele mai fericite nopți ale mele.

Preferințe pentru tragere la sorți? Niciuna. Anul acesta am trăit nopți triste, dar în seara asta am avut un plan și echipa l-a îndeplinit perfect.”, a declarat Diego Simeone la finalul partidei, potrivit relevo.com.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: