Campion mondial cu Franța, Dembele (21 de ani) este acuzat de lipsă de maturitate. Chiar dacă talentul îi este recunoscut, șefii de la Barcelona nu vor mai avea prea multă răbdare cu el, potrivit sursei citate. Astfel, atacantul ar putea fi cedat, dacă nu va respecta ultimele lucruri care i-au fost trasate și discuția din birouri în privința lui continuă.

"Dacă nu îți schimbi atitudinea și nu înțelegi ce înseamnă să fii la Barcelona, nu vei ajunge niciodată la cel mai înalt nivel", ar fi fost mesajul transmis de directorul sportiv Robert Fernandez lui Dembele, după cum mai notează jurnaliștii catalani.

Sport mai notează că Dembele nu s-a integrat în vestiar și are mari probleme cu învățarea limbii, motiv pentru care stă mai mult lângă compatrioții săi, în special alături de Samuel Umtiti.

100 de milioane de euro ar fi suma pentru care Barcelona ar accepta să se despartă de Ousmane Dembele, dacă acesta nu își va reveni până la finalul sezonului. Se speculează că Liverpool ar fi cea mai interesată să îl transfere.