image
Sursa foto: bbc.com

Ducii de Sussex, Harry şi Meghan, vor lua o pauză de la angajamentele oficiale

Ducii de Sussex, Harry şi Meghan, vor lua o pauză de şase săptămâni de la angajamentele lor oficiale, în urma efortului de a fi supuşi unei atenţii mediatice constante, potrivit ziarului britanic The Sunday Times citat de EFE.

Prinţul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a, şi Meghan Markle s-au căsătorit anul trecut, însă de atunci au avut o relaţie dificilă cu presa care a scos la lumină problemele de familie ale fostei actriţe cu tatăl său, Thomas Markle.

Potrivit Sunday Times, cuplul intenţionează să facă o vizită luna viitoare în SUA, împreună cu fiul lor Archie, în vârstă de cinci luni, pentru a petrece Ziua Recunoştinţei în Los Angeles, alături de mama lui Meghan, Doria Ragland.

În decembrie, ducii şi fiul lor se vor afla la reşedinţa regală din Sandringham, din estul Marii Britanii, pentru a petrece Sărbătorile de Crăciun alături de regină şi de restul familiei regale.

Ziarul britanic notează că ziaristul Tom Bradby, de la postul ITV, i-a însoţit pe duci în călătoria lor recentă în Africa, pentru a realiza un documentar despre ei şi că în faţa lui s-a aflat un cuplu "vulnerabil" şi "rănit" de atenţia mediatică.

Prinţul Harry şi-a exprimat dorinţa de a părăsi Marea Britanie şi de a se instala într-un oraş, precum Cape Town, chiar dacă această schimbare ar putea fi dificilă pentru ei, precizează ziarul.

Sunday Times a dezvăluit în urmă cu câteva luni că Palatul Buckingham, reşedinţa familiei regale, evaluează posibilitatea ca ducii să-şi stabilească reşedinţa undeva în Africa.

Noutăţile partenerilor

comentarii: