image
Sursa foto: jurnal.md

Indivizii care au omorât un bărbat din Sângerei după care l-au îngropat, trimişi după gratii

Trei indivizi din Teleneşti au fost condamnaţi la 16, 17 şi, respectiv, 23 de ani de detenţie pentru că au omorât un bărbat din Sângerei.

Potrivit informațiilor, inculpaţii, cu vârstele cuprinse între 29 şi 30 de ani, şi-au omorât amicul de pahar, după care l-au îngropat pe teritoriul fostei fabrici de cărămidă din oraşul Teleneşti.

Crima a avut loc în luna august 2013 însă a fost descoperită peste patru ani de la producerea acesteia.

Victima de 32 de ani, originară din raionul Sângerei, a plecat de acasă în vara anului 2013 şi de atunci nu s-a ştiut locul aflării sale.

Totuşi, în urma unei înştiinţări telefonice la poliţie despre comiterea crimei, primite de la fosta concubină a unuia dintre inculpaţi, au fost găsite osemintele victimei.

„La scurt timp, suspecţii au fost identificaţi, aceştia fiind prieteni cu victima. S-a stabilit că, fiind sub influenţa alcoolului între agresori şi victimă s-a iscat o ceartă din cauza unei sume de bani. Cearta a generat o bătaie, victima fiind lovită crunt cu pumnii şi picioarele până când a rămas fără suflare. Pentru a ascunde urmele crimei, inculpaţii au incendiat hainele şi obiectele pe care au mai rămas urmele infracţiunii, după care au dus cadavrul bărbatului pe teritoriul fostei fabrici de cărămidă din oraşul Teleneşti, unde l-au îngropat”, se arată într-un comunicat.

Prin aceeaşi sentinţă, instanţa a dispus încasarea de la inculpaţi în beneficiul succesorului victimei unui prejudiciu moral în valoare de 260 de mii de lei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: