image
Sursa foto: procuratura.md

Gestul disperat al unei femei din Fălești: S-a sinucis în fața copilului din cauza soțului violent

O femeie și-a pus capăt zilelor în fața fiicei minore din cauza violenței constante a soțului. Tragicul incident s-a petrecut în luna mai curent, la Fălești, potrivit Procuraturii Generale.

În dimineața de 15 mai 2022, fiind în stare de ebrietate alcoolică, bărbatul a inițiat în prezența copiilor minori un conflict cu soția. Acesta a lovit-o cu pumnii și picioarele, cauzându-i leziuni corporale medii.

În aceeași zi, seara, învinuitul, încălcând ordinul de restricții emis în privința sa, a venit la domiciliul comun cu victima, urmare a cărui fapt victima, fiind disperată și sătulă de comportamentul agresiv al soțului, manifestat sistematic prin persecuție, jignire, înjosirea demnității, şi cauzarea vătămărilor corporale, s-a încuiat într-o odaie și, în prezența fiicei minore de 10 ani, s-a sinucis, strangulându-se cu un colan.

Învinuitul își bătea des soția și copiii. În plus, îi amenința și înjura. Deși anterior a fost sancționat, bărbatul a continuat să fie violent.

În prezent, învinuitul se află în arest preventiv.

La data de 03.11.2022, Procuratura raionului Fălești, a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală, în privința bărbatului, învinuit de violență în familie care s-a soldat cu sinuciderea victimei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: