image
Sursa foto: Facebook/ Andrei Năstase

Apel către locuitorii capitalei și Diaspora din RM de a-l susține pe Andrei Năstase la alegerile din Chișinău

Alexandru Marcinschi, președintele Asociației “Baștina” din Padova, Italia a făcut un apel către locuitorii municipiului Chișinău și către Diaspora din RM de a-l susține pe Andrei Năstase la alegerile din Chișinău.

Stimați concetățeni!

Mă adresez către Domniile Voastre cu prezentul Apel în susținerea candidatului comun în funcția de Primar general al municipiului Chișinău, la alegerile din 20 mai 2018, Domnul Andrei Năstase.

Îl cunoaștem cu toții. Domnul Andrei Năstase a demonstrat o poziție civică fermă pe parcursul ultimilor ani, a fost și este în avangarda evenimentelor protestatare împotriva sistemului corupt și al grupării antipopulare, care din păcate guvernează acum.

Rețineți! Totul depinde de noi!

Vom continua să suportăm acest regim sau dorim să fim noi înșine, Poporul, stăpâni în capitala și în Republica noastră.

O adresare specială către Diaspora.

Dragi concetățeni!

Cei, care nu ați avut posibilitatea să plecați în RM pentru a participa la vot. Vă îndemn să vă adresați rudelor, prietenilor, cunoscuților, vecinilor de acasă…ca sa-l susțină la aceste alegeri pe unicul candidat al poporului și al intereselor publice, Domnul Andrei Năstase.

Încă un aviz foarte important!

Vă rog, să verificați lista localităților din municipiul Chișinau și dacă cunoașteți persoane care locuiesc acolo, sa le îndemnați să facă alegerea justă.

Pe 20 mai, alegem candidatul care are șanse reale de a învinge.

Votam Andrei Năstase!

Noutăţile partenerilor

comentarii: