image
Sursa foto: Getty Images

Nebuni după fotbal! Băncile, închise în timpul meciurilor pe care le vor juca la Mondialul din Rusia

Brazilienii nu vor să rateze niciun un meci al echipei naţionale de fotbal la Cupa Mondială 2018, astfel că inclusiv băncile au fost autorizate oficial să-şi închidă parţial porţile în zilele cu meciuri ale "Selecao".

Banca Centrală a Braziliei (BCB) a stipulat într-o circulară dată publicităţii miercuri că agenţiile bancare "vor putea să-şi modifice orarul de funcţionare cu publicul în zilele meciurilor echipei naţionale la Cupa Mondială".

Legea braziliană obligă normal băncile să fie deschise publicului cel puţin cinci ore, o durată minimală redusă excepţional la patru ore pentru ca angajaţii să poată urmări isprăvile lui Neymar şi compania în Rusia.

Majoritatea băncilor braziliene deschid de obicei între 10:00 şi 16:00, dar ele vor închide cu siguranţă mai devreme miercuri 27 iunie, pentru ultimul meci al Braziliei din faza grupelor, cu Serbia, în jurul orei locale 15:00.

În cea mai titrată ţară din istoria Cupei Mondiale de fotbal, cu cinci trofee, străzile sunt adesea mai mult goale în timpul partidelor echipei naţionale, marea majoritate a populaţiei aflându-se în faţa televizoarelor.

Turneul final al campionatului Mondial de Fotbal din Rusia se va defăşura între 14 iunie şi 15 iulie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: