Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldo a refuzat 3 cluburi uriașe din Europa, înainte de a semna cu Juve: Detalii de culise, dezvăluite în presa din Spania

În vară, Juventus a realizat un transfer istoric. Cristiano Ronaldo, de 5 ori câștigător al Balonului de Aur s-a alăturat bianconerilor în schimbul a peste 100 de milioane de euro. Mutarea-șoc s-a realizat după ce portughezul și-a manifestat nemulțumirea vizavi de faptul că salariul său nu se ridică la nivelul celui pe care-l încasează Lionel Messi la Barcelona și Neymar la PSG.

Inițial, Florentino Perez i-a propus lui Ronaldo o majorare a salariului, însă în cele din urmă, cele două parți nu au ajuns la un acord comun în acest sens. Astfel, CR7 a ales să plece în Serie A. Deși transferul la Juventus pare că s-a realizat destul de rapid, mai multe forțe ale fotbalului european au manifestat interes pentru fostul golgheter al lui Zidane.

Primul club care a făcut o ofertă concretă pentru portughez a fost AC Milan, informează El Mundo. Clubul lui Li Yonghong a înaintat o ofertă de 150 de milioane de euro pentru Ronaldo, însă transferul a picat pentru că atacantul nu și-a dat acordul. Portughezul a refuzat legendarul clubul de pe San Siro pentru că nu mai reprezintă forța de altădată în fotbalul european.

Și șeicii de la PSG l-au vrut pe Ronaldo. Oficialii clubului de pe Parc des Princes l-au contactat pe Mendes, dar francezii ar fi semnat cu Ronaldo doar cu o condiție: mutarea să se realizeze în ultima zi de transferuri. Astfel, Real Madrid nu ar mai fi putut spera la un transfer al lui Neymar sau Mbappe. În plus, atacantul a considerat această mutare mult prea riscantă și a refuzat clubul francez.

Și Manchester United a luat în calcul transferul lui Ronaldo, dar oferta mult prea mică nu i-a convins pe oficialii galacticilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: