image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldinho a izbucnit în lacrimi: Ce a pățit fostul superstar

Ronaldinho a fost inclus în Hall of Fame-ul fotbalului brazilian, într-un eveniment găzduit pe unul dintre cele mai cunoscute stadioane ale lumii, Maracana, însă starul brazilian a trăit un moment emoționant la conferința de presă.

Întrebat dacă îi este dor de fotbal, fostul Balon de Aur a răspuns, printre lacrimi: "Îmi este dor de tot, în special de prietenii din fotbal. Petreceam mai mult timp cu colegii de echipă decât cu familiile noastre. Îmi e dor de antrenamente, de meciuri, să vorbesc cu colegii. Cred că îmi este dor de tot. Retragerea mea e destul de recentă, dar am o viață activă, călătoresc prin toată lumea. Să fiu sincer, nu am stat să mă gândesc la asta. Sunt foarte realizat. Când m-am retras, am luat decizia pentru că eram mulțumit cu ce am făcut în fotbal, asta simțeam, mă simțeam împlinit și mulțumit cu tot ce am făcut".

Evenimentul a avut loc pe Maracana, celebrul stadion al celor de la Flamengo, pentru care Ronaldinho a jucat între 2011 și 2012. După ce și-a lăsat amprentele picioarelor pe placa de culoare mov, Ronaldinho a intrat într-o gală selectă, alături de nume uriașe din fotbalul brazilian, precum Pele, Zico sau Garrincha.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: