image
Sursa foto: Getty Images

Donald Trump l-a făcut praf pe LeBron James: Nu e uşor să-l faci să pară deştept; Ce l-a enervat pe preşedintele SUA

Donald Trump a făcut o remarcă deplasată la adresa lui LeBron James după ce legendarul baschetbalist a fost invitatul lui Don Lemon în emisiunea pe care acesta o are la CNN.

Preşedintele SUA reacţionează de fiecare dată când este criticat, mai ales când vine vorba despre personalităţi cunoscute în toată lumea. De data aceasta, Donald Trump l-a luat la ţintă pe LeBron James. Starul din NBA a fost invitat într-un cunoscut show găzduit de CNN şi moderat de Don Lemon.

LeBron James a vorbit despre diverse subiecte şi a abordat şi teme din politică. Printre altele, baschetbalistul de 33 de ani l-a acuzat pe Donald Trump că s-a folosit de imaginea sportivilor pentru a diviza populaţia din SUA. Preşedintele SUA n-a rămas dator şi i-a atacat fără perdea atât pe LeBron James, cât şi pe Don Lemon - cel care l-a criticat în repetate rânduri.

”LeBron James tocmai a fost intervievat de cel mai prost om din televiziune, Don Lemon. L-a făcut pe LeBron să pară deştept, lucru care nu este uşor de făcut. Îmi place Mike (n.r. Michel Jordan. Referire la disputa dintre Jordan şi LeBron pentru titlul de cel mai bun baschetbalist din istorie)”, a fost mesajul postat de Trump pe contul său de Twitter.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: