image
Sursa foto: Getty Images

Revoluție la Real Madrid: super vedetele care pleacă în vară; 13 jucători pe lista neagră

Real Madrid pregăteşte revoluţia în lot pentru sezonul viitor. Preşedintele Florentino Perez i-a promis investiţii masive antrenorului Zinedine Zidane, iar mulţi jucători din actualul lot vor părăsi clubul în vară.

Marca a aflat numele celor 13 fotbalişti al căror viitor pe "Santiago Bernabeu" este incert.

În fruntea listei se află starul galez Gareth Bale, care n-a avut un sezon prea bun şi nu este printre preferaţii lui Zidane, care nu i-a găsit un loc în primul 11 nici în finala Ligii Campionilor din sezonul trecut, Real Madrid - Liverpool.

Cei mai vechi jucători din lot, Karim Benzema şi Marcelo, fundaşul francez Raphael Varane şi portarul costarican Keylor Navas sunt şi ei pe lista publicată de jurnaliştii de la Marca, pe care se află şi mijlocaşul aflat în dizgraţia fostului antrenor, Santiago Solari, Isco.

Jesus Vallejo, Luca Zidane, Marcos Llorente, Mariano Diaz, Dani Ceballos, Brahim Diaz şi Fede Valverde sunt ceilalţi fotbalişti aflaţi pe lista oamenilor de care Real Madrid s-ar putea despărţi în vară.

Real Madrid a ratat toate obiectivele în acest sezon: a fost eliminată din optimile Ligii Campionilor şi semifinalele Cupei Spaniei, iar în campionat e pe locul 3, la 12 puncte în spatele liderului Barcelona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: