image
Sursa foto: stirimondene.fanatik.ro

Horoscop: O zi complicată pentru o zodie

Pentru nativii din zodia Gemeni este o zi suficient de complicată și de aceea ar fi bine să nu o complice și mai mult, încurcându-se singuri în propriile gânduri și intenții pe care nu le-au lămurit.

Horoscop miercuri 23 ianuarie 2019 – Berbec:

S-ar putea să te surprindă și pe tine propriile reacții care vor fi mult exagerate, mai ales în situațiille pe care ai vrea să le poți controla, deși nu ai acest drept.

Horoscop miercuri 23 ianuarie 2019 – Taur:

Pui la îndoială, a nu știu câta oară, planurile făcute împreună cu anumite persoane care și-au dovedit seriozitatea. Este o problemă la mijloc și va trebui să o identifici corect.

Horoscop miercuri 23 ianuarie 2019 – Gemeni:

Este o zi suficient de complicată și de aceea ar fi bine să nu o complici și mai mult, încurcându-te singur, în propriile gânduri și intenții pe care nu le-ai lămurit.

Horoscop miercuri 23 ianuarie 2019 – Rac:

Va conta foarte mult orice moment în care nu vei ridica tonul, vei căuta cuvântul care nu rănește și vei dori să păstrezi armonia din relațiile de orice fel.

Horoscop miercuri 23 ianuarie 2019 – Leu:

Este posibil să îți petreci cea mai mare parte a acestei zile fără să rezolvi mare lucru, doar pentru că refuzi să te adaptezi la ceea ce apare, vrei să păstrezi propriul program.

Horoscop miercuri 23 ianuarie 2019 – Fecioară:

Ești tentat să prinzi din zbor o impresie negativă despre cineva drag și să o transformi în motivație pentru un refuz, dureros pentru ambele părți.

Horoscop miercuri 23 ianuarie 2019 – Balanță:

Există riscul să te axezi pe o singură idee, proprie, și să refuzi dialogul cu unul dintre partenerii de bază. Este important să fii diplomat, dar și binevoitor.

Horoscop miercuri 23 ianuarie 2019 – Scorpion:

Poți strica una dintre relațiile importante pentru bunul mers al lucrurilor la locul de muncă. Îți faci rău singur, doar pentru că ești convins că tu știi mai bine ce trebuie făcut.

Horoscop miercuri 23 ianuarie 2019 – Săgetător:

Dai de câteva capete tari și știi că e greu să te descurci și cu unul singur. Ar trebui să îi lași în ale lor și să te ocupi cu atenție de treburile tale.

Horoscop miercuri 23 ianuarie 2019 – Capricorn:

Declari că nu îți pasă cum ești considerat în familie, iar părerea lor nu te poate afecta. De fapt, te afectează și se vede asta prin faptul că simți nevoia să negi.

Horoscop miercuri 23 ianuarie 2019 – Vărsător:

Situația ta este instabilă, dar există și parte bună în asta, poți evolua în mai multe direcții. Oricum nu ar avea rost să te concentrezi pe ceea ce te nemulțumește sau te stresează.

Horoscop miercuri 23 ianuarie 2019 – Pești:

Te simți blocat din cauza deciziilor luate de unii dintre apropiați. Poate că așa este sau poate că nu ai căutat alte soluții, complet diferite de cele la care te gândești acum.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: