image
Sursa foto: Profimedia

Fostul bodyguard al familiei Beckham, dezvăluire de zile mari: cine e "șeful" acasă

David (48 de ani) și Victoria Beckham (49 de ani) sunt protagoniștii unui documentar, care a scos la iveală mai multe secrete din viața lor personală.

Craig Ainsworth, fostul bodyguard al familiei Beckham, a dezvăluit cum e viața lui David și a Victoriei în spatele ușilor închise și cine este "șeful" acasă, scriu jurnaliștii de la AS.

Fost militar în Afghanistan, Craig Ainsworth a dezvăluit că Victoria este "șefa" în familia Beckham.

"Cine e șeful? Majoritatea femeilor sunt șefe și doar ne lasă pe noi, bărbații, să credem că suntem șefi în jumătate din timp. David și Victoria sunt foarte buni în ceea ce fac și au avut parte de atâta protecție, încât noi suntem ca un zgomot de fundal pe lângă ei. Noi facem parte din mobilier.

David era seducător, Victoria nu prea se afișa, era ori cu copiii, ori muncea. Având în vedere că au fost mereu în lumina reflectoarelor, copiii sunt foarte bine crescuți. Să ai acea faimă și să ții familia unită, asta înseamnă să faci lucrurile cum trebuie.", a spus Craig Ainsworth.

Craig Ainsworth, care a mai colaborat cu Amber Heard, Johnny Depp, Jennifer Lawrence sau Arnold Schwarzenegger, a devenit agent de securitate privat, după ce a luptat în Afghanistan. El a fost bodyguard-ul familiei Beckham între 2013 și 2015.

David și Victoria Beckham sunt căsătoriți și au 4 copii: Brooklyn (24 de ani), Romeo (21 de ani), Cruz (18 ani) și Harper (12 ani).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: