image
Sursa foto: Facebook/Andrei Năstase

Andrei Năstase: „Limba română și cuvintele ei ne țin în picioare, sprijiniți unii de alții”

„Limba română și cuvintele ei ne țin în picioare, sprijiniți unii de alții, iubindu-ne unii pe alții, ajutându-ne unii pe alții. Iar acest miracol al Limbii Române, care așează un popor în interiorul alfabetului libertății pe care astăzi îl învață, ne obligă să facem și mai mult decât facem deja. Să luptăm cu și mai multă îndârjire decât am făcut-o până acum, să fim și mai mulți, mai determinați, mai uniți și cel puțin la fel de curajoși”, declară liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

Totodată, liderul Platformei DA spune că „am avut, de când mă știu, curajul cuvintelor și al faptelor. Am spus de fiecare dată ceea ce am considerat că trebuie spus. Am acționat, întotdeauna, cu raționalitate, asumat și susținut de argumente. Cuvântul, nimic altceva, este cel care adună oamenii, îi face să zâmbească sau să verse o lacrimă. Doar cuvintele pot schimba mentalități sau rele metehne. Am această convingere și nimeni nu mi-o poate schimba”.

„Pentru că altfel ne pierdem țara, odată cu ea limba și identitatea. Iar fără toate acestea, ce-ar mai rămâne din ceea ce credem noi astăzi că suntem? Iubiți limba română! Este limba în care fiecare dintre noi și-a strigat, pentru prima dată, Mama!”, a adăugat Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: