image
Sursa foto: privesc.eu

Andrei Năstase, în fața mulțimii purtând la mână jucăria fiicei sale: „În numele copiilor, trebuie să luptăm până la capăt”

„Năstase e primar!” - asta au scandat miile de oameni în momentul în care liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a urcat pe scena din PMAN.

Andrei Năstase a purtat la mână jucăria fiicei sale de trei ani, care se află peste hotare. „Vorbesc în numele copiilor noștri nevoiți să stea în străinătate, în numele lor trebuie să luptăm până la capăt”, a spus Andrei Năstase emoționat.

„Sunt foarte mândru de noi toți și vreau să vă spun: oameni ai Moldovei, vă iubesc. Acest protest nu este doar despre un mandat sau despre Chișinău, despre Năstase. Este despre întreaga țară, despre viitorul generațiilor următoare”, a declarat Andrei Năstase.

„Mă bucur că există celule ale rezistenței noastre cetățenești din fiecare sat al Republicii Moldova. Să ne numere ei, astăzi suntem mulți, mâine vom fi și mai mulți. Vă îndemn să vă organizați în jurul preotului, a primarului, a intelectualilor. Prin anularea votului liber exprimat, acești criminali, Plahotniuc și Dodon încearcă să ne le transforme în robi, ne vor sclavi pe o moșie a unui criminal”, a mai spus liderul Platformei DA.

avionavion
Privesc.euPrivesc.eu
Privesc.euPrivesc.eu

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: