image
Sursa foto: facebook/Mihail Druță

Semnatar al Declarației de Independență, apel la rezistență: Atâta timp cât nu cedăm, nimic nu este pierdut

Mihail Druță, semnatar al Declarației de Independență, a făcut un apel la rezistență.

APEL LA REZISTENȚĂ

Scumpi compatrioți din străinătate, atât cât nu cedăm, nimic nu este pierdut!

În privința dreptului de vot noi nu avem nici dreptul și nici posibilitatea de a ceda! Căci pentru noi, moldovenii din străinătate, dreptul la vot înseamnă dreptul de a ne întoarce acasă, dreptul de a trăi pe pământul strămoșilor, dreptul la viitor pentru urmașii noștri!

Dreptul la vot înseamnă dreptul la viață!

Să fim solidari și să acționăm întru apărarea dreptului nostru constituțional!

Să ne unim și mai strâns în cuget și simțiri!

Dreptatea este de partea noastră!

Mihail Druță, Parma, Italia, 12 decembrie 2016.

„Acesta este un fragment din textul Apelului la rezistență, pe care l-am postat pe pagina mea de Fb. după fraudarea alegerilor prezidențiale 2016 cu contribuția directă a organelor de justiție aservite puterii de la Chișinău. Din nefericire, mesajul meu de un an și jumătate în urmă își mai păstrează actualitatea. Însă eu continui să sper în triumful dreptății! Mai devreme sau mai târziu, regimul mafiot de la Chișinău va fi doborât!Moldova va deveni europeană!Moldova va fi liberă!”, a scris Mihail Druță pe Facebook.

„Scumpi compatrioți din străinătate, pregătiți-vă din timp pentru Marea Adunare Națională de la 26 August 2018! Să mergem acasă pentru a elibera ființele dragi și pământul străbunilor de tirania oligarhică!”, susține Mihail Druță.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: