image
Sursa foto: Getty Images

Pogba a dedicat calificarea copiilor salvaţi din peştera din Thailanda

Paul Pogba a dedicat victoria Franţei în faţa Belgiei (1-0), în semifinalele Cupei Mondiale, tinerilor fotbalişti salvaţi dintr-o peşteră inundată în Thailanda.

"Această victorie merge către eroii zilei. Bravo băieţi, aţi fost cu adevărat puternici #thaicaverescue #chiangrai", a scris, în engleză, mijlocaşul lui Manchester United, pe contul său de Twitter, deasupra unei fotografii cu cei 12 tineri fotbalişti.

"Mesajul este pentru ei, sper să le ofer victoria tuturor acestor copii. Fotbalul se joacă timp de 90 de minute, iar după aceea este viaţa normală. Iar acest lucru este, de asemenea, foarte important. Noi trăim visurile noastre, însă nu trebuie să uităm persoanele din afară şi viaţa adevărată", a adăugat fotbalistul francez după victoria de la Sankt Petersburg.

Cei 12 jucători, împreună cu antrenorul lor, au rămas captivi într-o peşteră inundată timp de două săptămâni, înainte de a fi salvaţi, la capătul unei operaţiuni de amploare.

Ei au fost invitaţi de FIFA să asiste la finala Cupei Mondiale, programată pe 15 iulie la Moscova, însă au fost nevoiţi să refuze, afându-se în carantină la spital.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: