image
Sursa foto: Getty Images

Francezii au anunțat pentru ce salariu ar veni Kylian Mbappe la Real Madrid

Kylian Mbappe este principala țintă a lui Florentino Perez pentru perioada de transferuri. Francezii anunță care este salariul pentru care ar începe negocierile pentru campionul mondial.

L'Equipe Magazine susține că Mbappe ar putea deveni ”galactic” pentru un salariu de 15 milioane de euro. În acest moment, atacantul câștigă la PSG 12 milioane de euro, dar suma va crește în stagiunea viitoare la 13.2 milioane de euro.

As susține că Mbappe ar deveni cel mai bine plătit jucător din lotul lui Zinedine Zidane. Gareth Bale primește acum 14 milioane de euro, Sergio Ramos și Karim Benzema, 11, iar Luka Modric, 10.

Un apropiat al lui Mbappe a dezvăluit, cu o săptămână în urmă, motivul pentru care Kylian a ales să meargă la PSG, cu doi ani în urmă.

”Dacă mă duc la Real Madrid la 18 ani, ce mai fac la 23?”, ar fi afirmat jucătorul pentru care PSG a plătit 180 de milioane de euro. Totuși, acesta vrea să joace pentru ”galactici”. ”Mbappe se vede la Real Madrid”, a spus prietenul lui Kylian.

Nici Zidane nu s-a ferit să vorbească despre o eventuală colaborare cu Mbappe. ”Mi-ar plăcea să îl antrenez pe Kylian, aşa cum mi-ar plăcea să pregătesc orice jucător bun. Dar asta nu înseamnă că mă voi duce la preşedinte să îi spun să îl transfere, nu este momentul pentru astfel de discuţii acum", a spus și Zidane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: