image
Sursa foto: Manchester United, Barcelona, bilete

Cum au putut reacţiona cei de la Man. United după ce Barcelona le-a pus cele mai scumpe bilete din istorie

Manchester United a fost înfiinţată în 1878, iar de atunci a disputat o mulţime de meciuri importante. Între performanţele unuia dintre cele mai iubite cluburi din lume, cu peste 50 de milioane de susţinători în toată lumea, sunt şi 3 Ligi ale Campionilor.

Extrem de fericiţi după PSG-Manchester United 1-3, englezii au fost surprinşi neplăcut de decizia catalanilor.

Manchester United-Barcelona este unul dintre duelurile sferturilor de finală, iar un bilet pe Camp Nou îi va costa pe fanii britanicilor 120 de euro, ceea ce reprezintă cel mai scump tichet pe care îl vor achita ca să-şi vadă favoriţii, în afară finalelor din UCL.

Englezii au anunţat că deşi nu se simt confortabil cu o astfel de decizie, vor mări şi ei preţurile tichetelor pe Old Trafford de la 75 la 102 lire sterline pentru spanioli, iar suma strânsă în plus va fi oferită fanilor proprii pentru subvenţionarea cu câte 27 de lire sterline a tichetelor pe Camp Nou, arena cu o capacitate de 98.787 de locuri.

Meciurile tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor se vor disputa pe 9 şi pe 10 aprilie, în timp ce returul este programat pentru 16, respectiv 17 aprilie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: