image
Sursa foto: Getty Images

Îl văd la Real Madrid, va fi mai bun decât Ronaldo: Florentino Perez, sfătuit să cumpere un star de la PSG

Cristiano Ronaldo a scris istorie în cei 9 ani în care a jucat la Real Madrid, marcând 450 de goluri în 438 de meciuri oficiale. Starul portughez a părăsit în această vară formația de pe "Santiago Bernabeu", pentru a evolua în tricoul celor de la Juventus.

Florentino Perez a încercat să umple golul lăsat de portughez prin aducerea unui jucător de aceeași anvergură. Rând pe rând, variantele Eden Hazard, Neymar și Kylian Mbappe au picat. Luis Fields, directorul sportiv al celor de la AS Monaco, club de unde PSG l-a cumpărat pe Kylian Mbappe pentru suma de 180 de milioane de euro, îl sfătuiește pe Florentino Perez să insiste pentru starul de 20 de ani al parizienilor.

"Kylian este șampania fotbalului actual, ne face plăcere să îl urmărim și, pentru că este un fotbalist de înaltă clasă, îl văd îmbrăcând tricoul celor de la Real Madrid. Acesta este un club pe măsura lui, unde toți jucătorii mari își doresc să ajungă.

În viitor, îmi imaginez că o să asist la meciuri pe Santiago Bernabeu și o să mă bucur de show-ul pe care-l oferă Mbappe. Acum, el este mai decisiv ca Neymar, având în vedere și vârsta lui. El va fi mai bun și decât Cristiano Ronaldo! Îl văd în stare să câstige mai multe trofee Balonul de Aur!", a spus Fields, conform celor de la AS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: