image
Sursa foto: digisport.ro

La ce s-a ajuns: Cum îl tratează jucătorii pe Sampaoli - Ce au descoperit englezii

Jose Sampaoli rămâne deocamdată selecţionerul Argentinei, însă nu mai are nicio putere în vestiar. Daily Mail anunţă că echipa pentru partida decisivă contra Nigeriei va fi făcută de jucători. În acest moment, tehnicianul "pumelor" are strict rol decorativ.

Viitorul lui Jorge Sampaoli pare pecetluit, după dezastrul istoric contra Croaţiei. El a fost rugat chiar de jucători să se dea la o parte încă de la meciul cu Nigeria. După o şedinţă la cald, greii vestiarului s-ar fi pus de acord cu faptul că trebuie să îi ceară selecţionerului să demisioneze.

Nu s-a întâmplat încă aşa, deşi Sampaoli a vorbit permanent cu preşedintele federaţiei de la Buenos Aires despre ce urmează să se întâmple.

Cert e că acum secundul Burruchaga conduce antrenamentele, iar pentru meciul trei din grupă s-a ajuns la o situaţie nemaintâlnită la un asemenea nivel. Ricardo Giusti, fost mare jucător al Argentinei şi un apropiat al lui Burruchaga, a dezvăluit pentru sursa citată că Sampaoli e antrenor doar cu numele. Mai mult, primul "11" şi tactica pentru ultima partidă din grupe va fi făcută de jucători. Messi şi Mascherano, liderii vestiarului, vor alege titularii, în tentativa de a învinge şi a spăla ruşinea ultimului meci.

"Să spună ce vrea!", a fost reacţia dură a lui Aguero în legătură cu selecţionerul, semn că între tehnician şi vestiar e o ruptură imensă.

Argentina are un singur punct după două meciuri, dar are şanse bune de calificare, depinzând doar de ea. A fost salvată de victoria Nigeriei cu Islanda. Astfel, Messi&Co trebuie să bată în ultimul meci. În condiţiile în care nordicii vor învinge şi ei Croaţia, victoria sud-americanilor trebuie să fie concludentă, pentru a trece de islandezi la golaveraj.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: