image
Sursa foto: Instagram

Pamela Anderson e devastată, după despărțirea de Adil Rami: Le-a mințit pe toate, el este adevăratul monstru

Pamela Anderson (51 de ani), celebra actriță americană, s-a despărțit de Adil Rami (33 de ani), fotbalistul francez de la Marseille, după o relație de doi ani. Pamela l-a acuzat într-o postare pe Instagram că este un monstru, că a mințit-o și că ducea o viață dublă.

”Ultimii doi ani (chiar mai mult) din viața mea au fost o mare minciună. Am fost păcălită. Era o... 'mare dragoste'? Sunt devastată să aflu că Adil ducea o viață dublă. Obișnuia să glumească despre alți fotbaliști care aveau iubite în apartamente foarte aproape de soțiile lor și îi numea 'monștri'.

Dar el e și mai rău de atât. El le-a mințit pe toate. Cum este posibil să controlezi inimile și mințile a două femei în felul ăsta? Și sunt sigură că nu au fost doar două. El este adevăratul monstru”, a scris Pamela Anderson pe Instagram.

Actrița susține că Rami a lovit-o și a amenințat-o de mai multe ori și a anunțat că și-a luat o gardă de corp, din teamă să nu pățească ceva după despărțire. Fotbalistul francez, mai tânăr cu 18 ani, a afirmat că o respectă pe fosta iubită, dar că nu ar fi trebuit să facă publice niște lucruri din viața lor intimă.

Pamela Anderson se va muta de la Marsilia, unde locuia împreună cu Rami.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: