Breaking News

image
Sursa foto: sport.es

Transferul lui Griezmann, o chestiune de zile: Suarez l-a dat de gol, iar președintele a recunoscut tratativele

Barcelona intenţionează să plătească cele 100 de milioane de euro, reprezentând clauza de eliberare a francezului Antoine Griezmann şi a înştiinţat în acest sens clubul Atletico Madrid, a anunţat, marţi, presa spaniolă, în timp ce zvonurile de transfer se intensifică în jurul francezului în apropierea finalei Europa League contra formaţiei Olympique Marseille.

"FC Barcelona a comunicat clubului Atletico Madrid că va plăti clauza de eliberare a lui Antoine Griezmann. Iar Atletico ştie că jucătorul său va pleca la finalul acestui sezon", a anunţat postul spaniol de radio Cadena Cope.

Preşedintele clubului FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a recunoscut luni că a avut încă din luna octombrie 2017 contacte cu anturajul lui Antoine Griezmann privind o posibilă aducere a acestuia de la Atletico Madrid la gruparea catalană din această vară.

El a recunoscut, de asemenea, că l-a întâlnit "în mod accidental" pe Griezmann vara trecută, în timpul unei vacanţe în insulele Baleare. "Ne-am întâlnit întâmplător vara trecută în vacanţă, m-am întâlnit şi cu alţi jucători, dar nu am luat cina împreună'', a afirmat preşedintele clubului catalan.

Declaraţiile lui Bartomeu vin şi în contextul în care Luis Suarez, atacantul uruguayan al Barcei, a anunţat că este ca şi realizat transferul lui Griezmann la clubul catalan, acesta fiind în centrul unor zvonuri insistente.

"Sunt mândru să văd că putem aduce jucători de calitatea lui Antoine, la fel ca alţii care au venit deja precum (Ousmane) Dembele şi (Philippe) Coutinho. Sunt jucători care aduc enorm echipei, iar Griezmann este la un nivel ridicat de mult timp, mereu determinat să se bată pentru minge", a declarat Luis Suarez pentru postul de radio Rincon din Uruguay.

Antoine Griezmann (27 ani) va disputa cu Atletico Madrid finala Europa League pe data de 16 mai, contra echipei Olympique Marseille, urmând să participe la Cupa Mondială din Rusia cu naţionala Franţei.

Zvonuri privind plecarea lui Antoine Griezmann la finalul sezonului au apărut în ultimele săptămâni în presa spaniolă, fiind evocat un transfer la FC Barcelona, lucru negat de atacantul de 27 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: