image
Sursa foto: manutd.com

Ce a postat Pogba pe Instagram cu o zi înaintea încheierii perioadei de transferuri din Premier League

Paul Pogba este recunoscut pentru calitățile sale remarcabile din teren, dar și pentru look-ul neconvențional.

Campion mondial în acest an, francezul obișnuiește să-și schimbe des frizura. Fie își vopsește părul în diverse culori, fie își face diverse modele, care ne aduc aminte deseori de compatriotul său, Djibril Cisse. Ultima schimbare de look a fotbalistului a fost făcută publică pe pagina sa de Instagram, prin intermediul unui video.

În videoclip, fotbalistul apare alături de hairstylist-ul său, Ahmed Alsanawi. Clipul este un mix de cadre în care cei doi jonglează, fac schimb de pase și în care Ahmed Alsalawi îl tunde pe mijlocaș. Astfel, pentru startul de sezon, Pogba se va afișa cu două steluțe vopsite în zona cefei.

Ahmed Alsanawi este unul dintre cei mai cunoscuți hairstyliști din Marea Britanie, în special pentru clienții din zona sportivă care îi trec prin mână. Printre clienții fideli ai lui Alsalawi se numără: Eden Hazard, Kylian Mbappe, Olivier Giroud, Riyad Mahrez, John Terry.

În ceea ce privește viitorul fotbalistic al lui Pogba, acesta pare să fie din ce în ce mai aproape de o mutare la FC Barcelona. Potrivit presei britanice, francezul le-ar fi transmis clar șefilor de pe Old Trafford că vrea să plece, fiindcă e nemulțumit de cum se desfășoară lucrurile la club sub comanda lui Jose Mourinho. Francezul s-a înțeles cu catalanii pentru salariu, iar transferul depinde doar de acordul celor de la Manchester United.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: