image
Sursa foto: captură video

Preşedintele Organizației Platforma DA Ungheni, Gheorghe Petic, rămâne în arest; Magistraţii au respins recursul apărării

UPDATE 15:24 // Ofițerul în rezervă al Poliției de Frontieră, care a dezvăluit anterior o schemă de contrabandă cu țigări, preşedintele Organizației teritoriale Platforma DA Ungheni, Gheorghe Petic, rămâne în arest după magistraţii au respins astăzi recursul apărătorilor.

După ce a fost pronunţată decizia, Gheorghe Petic a declarat că „dosarul este o comandă politică”.

------------------------------------------------------

Noua şedinţă de judecată în cazul lui Gheorghe Petic, ofițerul în rezervă al Poliției de Frontieră, care a dezvăluit anterior o schemă de contrabandă cu țigări, se desfăşoară departe de ochii presei.

Asta după ce jurnaliştii au fost daţi afară din sala de şedinţă, spune vicepreşedintele Platformei DA, Liviu Vovc.

„Ședința de judecată pe cazul lui Gheorghe Petic la Curtea de Apel au încercat să o facă pe ascuns. Nu au anunțat avocatul lui Gheorghe. Au dorit să o facă fără a putea asista și cu avocat din oficiu. Datorită profesionalismului și insistenței avocatului le-am stricat planurile. Am reușit să aflăm doar cu o oră înainte de ședință. presa a fost fugărită din sala de şedinţă”, a scris vicepreşedintele Platformei DA, Liviu Vovc, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: