image
Sursa foto: ap

Condamnat la 50 de ani de închisoare pentru că a furat fajitas în valoare de 1,2 milioane de dolari

Un fost angajat la un centru de corecție juvenilă din Texas, Statele Unite, a fost condamnat la 50 de ani de închisoare după ce autoritățile au descoperit că a furat 1,2 milioane de dolari, bani guvernamentali care mergeau pe fajitas, un tip de mâncare mexicană, scrie digi24.ro.

Gilberto Escaramilla a fost concediat în luna august a anului trecut după ce polițiștii au obținut un mandat de percheziție și au găsit în locuința sa pachete de mâncare Tex-Mex.

Anchetatorii au descoperit că bărbatul, în timp ce lucra pentru închisoare, a folosit, timp de nouă ani, bani guvernamentali ca să comande tone de fajitas pe care le livra clienților săi.

El a fost prins după ce a lipsit la muncă o zi și curierul a ajuns la penitenciar cu peste 360 de kilograme de fajitas, iar colegii săi nu au știut despre ce este vorba, mai ales că nu aveau un asemenea tip de mâncare în meniu.

Judecătorii care au pronunțat pedeapsa de 50 de ani de închisoare au motivat decizia: ar trebui să fie un exemplu pentru ceilalți angajați la stat care deturnează fondurile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: