image
Sursa foto: rtl.be

Cazul misterios al celor doi frați români găsiți împușcați în cap, pe malul unui lac din Belgia

Procuratura din Charleroi, Belgia, a confirmat, la sfârșitul săptămânii trecute, că a arestat un bărbat suspectat că a ucis doi frați români, în luna august.

Trupurile celor doi frați, născuți în 1971 și 1974, au fost descoperite pe data de 29 august, pe malul unui lac din Forchies-la-Marche, unde pescuiau. Potrivit presei belgiene, suspectul reținut este un fost polițist judiciar care este proprietarul lacului.

Constantin și Gabriel, de 45 și 48 de ani, au împușcați mortal pe malul lacului respectiv, după ce un polițist din zona Trieux a observat că autoturismul celor doi a rămas parcat suspect de mult în zona respectivă. Rudele celor doi anunțaseră la poliţie dispariţia lor, scrie Digi24.

După localizarea autoturismului, polițiștii au certat toată zona și i-au descoperit pe cei doi frați morți, împușcați în cap.

După aproape două luni, anchetatorii belgieni au anunțat că au arestat un suspect. Bărbatul, fost polițist, neagă că a comis dublul asasinat, însă criminaliștii au adunat suficiente probe care să susțină mandatul de arestare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: