image
Sursa foto: sport.es

Patru luni de doliu: Reacția presei din Spania, după umilința suferită de Real Madrid în fața celor de la Ajax

Real Madrid a fost eliminată în faza optimilor de finală ale UEFA Champions League, după ce a fost "umilită" pe teren propriu de Ajax, scor 1-4. În tur, "galacticii" s-au impus cu 2-1.

În numai o săptămână, Real Madrid a ratat toate obiectivele. A fost "scoasă" din Cupa Regelui de Barcelona, și-a redus șansele la câștigarea titlului și a fost eliminată din UEFA Champions League, competiție pe care a câștigat-o în ultimele trei sezoane.

Marile publicații din Spania au dat de pământ cu echipa lui Santiago Solari.

"Ajax 'îngroapă' Madridul lui Florentino și se califică în sferturi. Ajax 'curăţă' Liga Campionilor de un Real Madrid groaznic. E finalul! Real Madrid 2018-2019 a dispărut", au titrat cei de pa sport.es.

"Patru luni de doliu. Real Madrid închide sezonul cu o înfrângere furtunoasă în faţa lui Ajax. A fost un dezastru în toate sensurile" , au titrat cei de la AS, cu trimitere directă la durata mandatului lui Santiago Solari pe banca celor de la Real Madrid.

"Eșec total al celor de la Real Madrid, care și-au luat adio de la tot", au scris și cei de la Mundo Deportivo.

"Dezastru istoric, naufragiu regretabil! Real Madrid îşi ia adio de la coroana de regină în cel mai urât mod posibil", e concluzia trasă de Marca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: