image
Sursa foto: Ronaldo, Ramos, declaratii

Clubul e deasupra oricărui jucător: Ramos îi răspunde lui Ronaldo; Nu știu unde bat aceste lovituri ale lui

O declarație a lui Cristiano Ronaldo a stârnit furia fostului său coleg, Sergio Ramos. Căpitanul madrilenilor a ținut să-i răspundă starului portughez, care a spus că noua sa echipă, Juventus, este ca o familie.

"Cristiano a spus că Juventus e o familie? Nu știu la ce se referă. Aici ne-am simțit mereu ca o familie. Nu știu unde bat aceste lovituri ale lui Cristiano. Cheia succesului a fost aceea că noi am fost o familie și ne-am simțit în acest fel. Am pierdut un jucător de neegalat și important, dar asta nu înseamnă că ne vom opri din a câștiga. Clubul este deasupra tuturor jucătorilor, chiar și deasupra jucătorilor emblematici ca el. Madrid nu se va opri din a câștiga", a spus Sergio Ramos.

Atacantul de 33 de ani s-a transferat la Juventus în această vară, mutarea fiind una șocantă și în același timp cea mai importantă a acestei veri în lumea fotbalului.

"Mă simt extraordinar. Totul a mers foarte bine de când am ajuns. Sunt fericit că sunt aici, având în vedere cum am fost primit de fani și de cei din club. Această echipă e incredibilă. Toată lumea e amabilă, la fel și fanii, sunt ca o familie. Asta am simțit de la început și le mulțumesc tututor. Vreau să îi fac fericiți. Este un club mare. De când eram copil mă uitam la Juventus și speram să joc aici într-o zi. Sunt fericit că sunt la unul dintre cele mai mari cluburi din lume. A fost o decizie ușoară. Sper să mă adaptez cât mai repede. Nu sunt îngrijorat, îmi plac provocările", a fost declarație lui "CR7" de zilele trecute.

Cristiano Ronaldo a ajuns la Juve pe 10 iulie pentru o sumă cuprinsă între 100 și 117 milioane euro (cu bonusuri). Juventus Torino va debuta în noua ediţie din Serie A pe terenul lui Chievo, pe 19 august.

Ronaldo a părăsit Real Madrid după 9 ani în care a scris istorie pe ”Santiago Bernabeu”. La Madrid, Cristiano a câştigat 15 trofee, printre care două titluri, două Cupe, două Supercupe ale Spaniei, patru Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei şi trei Cupe Mondiale ale cluburilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: