image
Sursa foto: Profimedia

Antrenorul din Premier League care nu e interesat să audă de ofertele de la Bayern, Barcelona și Liverpool

Roberto De Zerbi (44 de ani) l-a înlocuit pe Graham Potter la Brighton & Hove Albion în 2022. Numele italianului este vehiculat în ultima vreme în legătură cu preluarea băncii tehnice a unor formaţii de top.

Brighton, locul 9 în Premier League, când mai sunt nouă etape de jucat până la finalul sezonului, va juca miercuri pe terenul lui Brentford, care se află pe locul 15.

Roberto De Zerbi a fost asociat în ultimul timp cu preluarea băncilor tehnice a unor echipe precum Bayern Munchen, FC Barcelona sau Liverpool.

Echipele mai sus menționate vor rămâne fără antrenorii Thomas Tuchel, Xavi Hernandez, respectiv Jurgen Klopp, la finalul sezonului.

"Sunt în continuare mândru să fiu antrenorul lui Brighton. Ştiu că sunt foarte norocos să lucrez cu aceşti jucători, să lucrez la acest club.

Mi-ar plăcea să concurez cu o echipă completă, dar încerc să joc cu fotbaliştii disponibili şi cred că sunt suficienţi", le-a declarat ziariştilor De Zerbi, sub contract până în 2026 cu ”Pescăruşii”, potrivit Agerpres.

Cel care a antrenat-o în Ucraina pe Şahtior Doneţk şi în Serie A pe Sassuolo a afirmat săptămâna trecută că va discuta cu proprietarii lui Brighton înainte de a lua o decizie.

”(n.r. Viitoarele oferte de la cluburi de top) Nu sunt o problemă. Sunt o parte a muncii mele. În acest moment vreau să fiu concentrat şi să fiu cu gândul la obiectivul pe care îl avem (n.r. la Brighton).

În acest moment am contract cu Brighton. Accentul este pe ceea ce se întâmplă în teren și nu mă gândesc la o plecare acum”, a spus fostul mijlocaş al lui CFR Cluj.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: