image
Sursa foto: marca.com

AS face anunţul verii: Bale e istorie, Real oferă 300 de milioane € pentru cel mai scump fotbalist din lume

Gareth Bale (28 de ani) are zilele numărate la Real Madrid. AS anunţă azi că şefii grupării de pe Bernabeu vor să se despartă de starul galez în această vară. Sursa citată mai scrie că Isco sau Asensio au ajuns să fie mai bine cotaţi pe site-ul de specialitate transfermarkt.de, decât Bale.

Jurnaliştii spanioli scriu azi că nu mai puţin de 25 de jucători au ajuns să fie mai bine cotaţi decât Bale pe transfermarkt. Starul galez pentru care s-au plătit 101 milioane de euro în 2013 nu a confirmat nivelul aşteptărilor, iar oficialii Realului au decis că e timpul să se despartă de el. Manchester United este echipa care are cele mai mari şanse de a-l transfera pe Bale. "Diavolii" tatonează pista de aproape doi ani, iar în această vară şansele ca mutarea să se concretizeze sunt foarte mari.

"E cel mai plictisitor United pe care l-am văzut vreodată! Are nevoie de Bale". Afirmaţia îi aparţine lui Harry Redknapp, unul dintre cei mai apreciaţi manageri din Premier League, care l-a avut pe Bale sub comanda sa la Tottenham. "Noi îl vrem. Depind de Real Madrid dacă vrea să-l vândă", a afirmat şi Jose Mourinho.

AS scrie că după 5 ani Real Madrid îl va vinde pe Bale. Şi că următoarea "mutare esenţială" va fi încercarea de a-l aduce pe Neymar, al cărui transfer de la PSG s-ar ridica la 300 de milioane de euro. Problema este una singură: cota lui Bale s-a prăbuşit pur şi simplu, de la 101 milioane la 70 de milioane de euro. O sumă mai mare ar fi putut obţine Realul în vara trecută, însă madrilenii au respins oferta lui Man. United.

Bale este deja o rezervă la Real Madrid şi este puţin probabil să înceapă în primul 11 finala Champions League cu Liverpool, de la Kiev. Sunt deja doi tineri jucători la Real Madrid cu o cotă de piaţă mai bună decât cea a lui Bale: Isco (75 de milioane de euro) şi Asensio (75 de milioane de euro). Real Madrid vrea să se descotorosească de fotbalistul galez în această vară, însă rămâne de văzut dacă Man. United va oferi o sumă care să fie pe placul "albilor", scrie digisport.ro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: