image
Sursa foto: Profimedia

Surpriză de proporții: ar putea reveni la Real Madrid, ca soluție de urgență pentru Ancelotti!

Real Madrid a rămas o perioadă lungă fără David Alaba (31 de ani), accidentat grav în meciul cu Villarreal, scor 4-1, din etapa cu numărul 17 din La Liga.

Austriacul a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la genunchiul stâng și are șanse foarte mici să mai joace în acest sezon. Prin urmare, madrilenii au început deja să-i caute un înlocuitor de urgență.

Pe lista vicecampioanei Spaniei au apărut deja mai multe nume, iar unul dintre ele este Raphael Varane, conform publicației spaniole Cope.

Fundașul central de 30 de ani nu este titular incontestabil sub comanda lui Erik ten Hag și Real Madrid ar putea profita de acest lucru.

Varane intră în ultimele 18 luni de contract cu Manchester United la 1 ianuarie, iar "Diavolii Roșii" l-ar putea ceda definitiv, pentru a nu-l pierde gratis la finalul sezonului următor.

Internaționalul francez a plecat de la Real Madrid la Manchester United în vara anului 2021, pentru 40 de milioane de euro.

Astfel, revenirea lui Varane pe Santiago Bernabeu ar fi o surpriză uriașă, deoarece în momentul plecării pe Old Trafford se considera că Real Madrid este un capitol închis pentru francez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: