image
Sursa foto: captură

Occupy Guguță, despre rezoluția Parlamentului European: „Ne exprimăm îngrijorarea față de lipsa de îngrijorare a PD”

După ce ieri au făcut un lanț un uman în jurul Parlamentului în semnde protest, astăzi membrii grupului Occupy Guguță au organizat un briefing în fața Președinției și-au revendicat din nou solicitările - validarea alegerilor din Chișinău, anularea sistemului mixt, dar și întoarcerea cafenelei Guguță în proprietatea publică.

„Facem un mini-briefing în fața nepreședinției, aici ar fi trebuit să fie președintele, Președinția. Am ales să facem acest briefing pentru că este deja o modă, mai bine de un an ca grupuri de cetățenii fără funcții să facă briefinguri și să anunțe programe de reformare și să anunțe diverse măsuri. Și noi am decis că dacă așa e tradiția, ca grupuri nealese să iasă în public, să ne spunem și noi viziunea despre țară și să o împărtășim cu toții”, a adăugat un membru al grupului.

„Îndemnăm jurnaliștii să nu meargă la briefingurile PD, care sunt destul de triste, acolo argumentele sunt atât de complicate încât nici juriștii PD nu le înțeleg. Mai ales că acolo nici întrebări nu poți să adresezi. Ne exprimăm îngrijorarea față de lipsa de îngrijorare a PD față de rezoluția Parlamentului European care constată că țara noastră nu e un stat de drept, constată că alegerile au fost invalidate pe nedrept, pe motive stranii. Așa ne exprimăm îngrijorarea față de lipsa de îngrijorare”, a menționat un alt membru.

Totodată, membrii grupului spun că după ce au auzit că Dodon s-a plâns că nu are pârghii, i-au adus mai multe pârghii ...doar că din lemn.

pârghiipârghii

Cei prezenți în fața Președinției au spus că vor organiza și alte evenimente similare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: