image
Sursa foto: Mediafax

Avion de mici dimensiuni, PRĂBUȘIT în România: Doi oameni de afaceri au murit // VIDEO

Un avion de mici dimensiuni a căzut, miercuri, într-o zonă montană greu accesibilă din judeţul Buzău, România. Doi bărbaţi au murit în accidentul aviatic.

Una dintre victimele accidentului aviaticeste un om de afaceri din Cluj, Mihai Covaciu, cu proiecte în domeniul imobiliar, în timp ce celălalt bărbat era din Constanţa, Liviu Bucăţică, fratele Corinei Martin, preşedinte al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România.

Reprezentanţii Aerodromului din Ghimbav, judeţul Braşov, au confirmat că avionul de mici dimensiuni a decolat de la Ghimbav, precizând însă că avionul era privat, fără nicio legătură cu instituţia.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

La rândul său, primarul localităţii Nehoiu (unde s-a prăbuşit avionul), Ionuţ Milea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că avionul a fost distrus în totalitate în urma accidentului, aripile fiind găsite printre copaci.

„Avionul este făcut praf. Nu se mai vede nimic din el. Este o zonă de munte acolo. Eu sunt pregătit în cazul în care mi se solicită sprijin să mergem să scoatem epava de acolo. Este zonă anevoioasă şi probabil vom scoate epava cu ajutorul atelajelor trase de cai, dacă suntem solicitaţi”, a declarat Milea.

În zona accidentului, a plouat torenţial în ultimele ore şi a bătut vântul cu putere, vremea fiind nefavorabilă încă din cursul zilei de marţi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: