image
Sursa foto: Instagram

Lovitură de teatru! Clubul care oferă ACUM 200.000.000 € pentru transferul lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe (24 de ani) a primit un ultimatum din partea conducerii lui PSG: semnează prelungirea contractului sau pleacă în această vară!

Planul starului francez e clar: vrea să rămână la PSG până la finalul sezonului 2023/2024 pentru a încasa salariul uriaș, plus bonusul de loialitate în valoare de 90 de milioane de euro, apoi să plece liber de contract. Însă campioana din Ligue 1 nu ia în calcul un asemenea scenariu.

PSG vrea ca Mbappe ori să-și prelungească înțelegerea, ori să plece în această vară de pe Parc des Princes. E foarte greu de crezut că fotbalistul cotat la 180 de milioane de euro de Transfermarkt va semna extinderea acordului cu parizienii, astfel, cel mai probabil, va trebui să-și aleagă noua destinație.

Informațiile apărute în presa internațională îl dădeau ca sigur pe francez, mai devreme sau mai târziu, la Real Madrid. Însă jurnalistul spaniol Edu Aguirre ”a aruncat bomba”: ”Liverpool oferă acum 200 de milioane de euro pentru Mbappe”, a spus acesta, citat de AS.com.

Rămâne de văzut dacă gruparea din Premier League ar putea să-i satisfacă și pretențiile financiare lui Mbappe, pentru a-l putea convinge să semneze în următoarea perioadă. Potrivit presei din Spania, internaționalul din Hexagon ar fi de acord să se despartă de PSG, dacă viitorul său club i-ar oferi puțin peste 200 de milioane de euro la semnătură.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: