image
Sursa foto: jurnal.md

La „Cireşarul Copiilor” va ploua cu daruri; Află ce surprize a pregătit bunica Dora

Ediţia din acest an a Festivalului Cireşarul Copiilor vine la pachet cu o mulţime de surprize, cireşe dulci şi cadouri pentru toţi musafirii evenimentului. Doamna Dora, gazda festivalului, vine cu mai multe detalii în reportajul ce urmează. La a doua ediţie a Cireşarului sunt invitaţi toţi copiii, împreună cu părinţii. Bunica Dora a pregătit surprize pentru toate familiile. Vă aşteaptă concursuri distractive, răsplătite generos de partenerii noştri. Copiii vor putea participa pe tot parcursul zilei la un laborator de experimente științifice. Fetițele se vor răsfăţa într-o zonă special amenajată iar la zona atelierelor gratuite, cei mici îşi vor încerca abilităţile la desen, pictură sau decupaj.

În acest an, marcăm frumos Ziua Internaţională a Copiilor, în acelaşi loc, la Grădina Botanică, unde cei mici se vor putea bucura de muzică, concursuri, tombole, un show cu bule gigantice de săpun şi mini zoo!

Nu vor lipsi dulciurile, înghețata și firește - vedetele festivalului, cireșele! Festivalul va începe la ora 11.

Costul unui bilet procurat în prealabil va fi de 90 de lei, iar în ziua evenimentului - de 130 de lei. Copiii de până la șapte ani vor avea acces gratuit.

Biletele pot fi procurate on-line, pe iticket.md.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: