image
Sursa foto: Profimedia

"N-am fost niciodată atât de nefericită!" Victoria Beckham a dat cărțile pe față

Victoria și David Beckham au o relație de peste 26 de ani și continuă să fie în lumina reflectoarelor.

David și Victroia Beckham s-au cunoscut la un meci de fotbal, în 1997. În 1998, cei doi s-au logodit, iar în 1999 s-au căsătorit. David și Victoria au împreună 4 copii: Brooklyn, Romeo, Cruz, și Harper.

Victoria Beckham a recunoscut care a fost cea mai grea perioadă a căsniciei, după dezvăluirile făcute de David Beckham în documentarul său de pe o celebră platformă de streaming.

Sir Alex Ferguson, managerul lui Manchester United, nu a plăcut-o pe Victoria Beckham, iar David Beckham l-a dezamăgit cu alegerea făcută. O spune chiar legendarul fotbalist al "Diavolilor", în respectivul documentar.

"Performanțele lui au scăzut după ce a cunoscut-o pe Victoria. S-a schimbat, nu e niciun dubiu. Publicitatea de care avea parte, faptul că devenise o vedetă, totul era altfel decât îmi doream eu. Să-l fac pe David să rămână cu picioarele pe pământ era din ce în ce mai greu.

David a fost singurul jucător pe care l-am antrenat care a ales să fie faimos, a cărui misiune a fost să fie cunoscut și în afara terenului.", a spus Sir Alex Ferguson, informează as.com.

În replică, David Beckham a spus: "Cu siguranță Victoria nu m-a schimbat. Nu mi-am dorit să intervină ceva între mine și fotbal, dar știam că la un moment dat voi ajunge la finalul carierei. Și am vrut ca după fotbal să am o carieră, ceea ce nu i-a convenit antrenorului. El voia doar ca eu să fiu cel mai bun jucător posibil și să mă însor cu o localnică, nu cu un superstar.".

"Ruptura" dintre David Beckham și Sir Alex Ferguson a dus la transferul fotbalistului la Real Madrid, în 2003. A fost cea mai grea perioadă pentru Victoria.

"I-am spus că nu avem locuința noastră, nu avem școală...A ajuns în oraș, ca și când ar fi fost președintele Statelor Unite. S-au scris multe lucruri neadevărate atunci, multe lucruri pe care nu le-am spus. Ei știau că nu mă pot muta în Spania din cauza școlii copiilor. Tot ce se scria era inventat sau scos din context. Dar problema nu a fost niciodată Spania.

A fost cea mai grea perioadă a căsniciei mele. Lumea ne ataca, iar noi eram unul împotriva celuilalt. Până la episodul Madrid, eram împreună. Apoi, n-am mai simțit că ne susținem unul pe celălalt. Nu pot să descriu cât de mult ne-a afectat asta. N-am fost așa nefericită în viața mea.", a afirmat Victoria Beckham.

David Beckham a evoluat pentru Real Madrid din 2003 până în 2007, când a semnat cu Los Angeles Galaxy.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: