image
Sursa foto: Jurnal.md

UPDATE: Accidentul de la Buiucani: Șoferița automobilului, internată în secția de reanimare; 18 persoane, rănite // FOTO

UPDATE 16.52 // Inspectoratul Național de Patrulare vine cu ultimele precizări referitor la accidentul teribil produs în sectorul Buiucani al capitalei. Cauza preliminară a accidentului ar fi că șoferița mașinii, o femeie de 34 de ani, ar fi circulat cu viteză excesivă și ar fi ignorat culoarea roșie a semaforului. Femeia este internată în secția de reanimare.

________

UPDATE 15.33 // Inspectoratul General de Poliție spune că în urma accidentului o singură persoană a decedat. Este vorba despre un bărbat, care se afla în automobil.

__________

UPDATE 15.15 // Ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, a declarat pentru Jurnal.md că în urma accidentului 18 persoane au avut de suferit, majoritatea din troleibuz, iar o persoană a murit. O fetiță de 13 ani se află printre victime.

Accidentul s-a produs la ora 14:08.

___________

UPDATE 15.05 // Martorii spun că cel puțin cinci persoane care se aflau în troleibuz au fost rănite. Șoferul troleibuzului nu a avut de suferit. Forțele de ordine nu au oferit deocamdată informații oficiale.

________

UPDATE 14.56 // Porsche-ul era condus de o femeie. Atât ea, cât și cei doi pasageri din automobil, au fost transportați la spital în stare gravă, spun martorii.

_______

UPDATE 14.50 // La locul accidentului sunt cel puțin nouă ambulanțe. Traficul rutier de pe strada Alba-Iulia a fost sistat. Printre răniți sunt și copii.

_________

Accident teribil la Buiucani. Un troleibuz de pe linia nr. 21 a fost tamponat de un automobil. Mașina a fost făcută zob.

Potrivit primelor informații, există mai multe victime.

Jurnal.mdJurnal.md

Ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, a declarat pentru Jurnal.md că la fața locului a fost trimis un echipaj al IGSU însă, deocamdată nu cunoaște alte detalii despre accident.

Jurnal.mdJurnal.md

Vedeți aici imagini video.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: