image
Sursa foto: digisport.ro

Transferul lui Ronaldo e doar începutul: Juventus dă lovitură după lovitură pe piața transferurilor

Juventus a dat lovitura pe piața transferurilor în vară, când a reușit să-l aducă pe Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid, pentru 117 milioane de euro. Acum, campioana Italiei vizează și alte lovituri în perioada de mercato. Scopul: întărirea compartimentului median. Țintele: Pogba, Eriksen și Rabiot.

Italienii de la Tuttosport scriu pe prima pagină că "Bătrâna Doamnă" continuă să spere că îl va "repatria" pe Pogba, dar, în același timp, a demarat tratativele pentru transferurile lui Eriksen și Rabiot. Sursa citată scrie că mijlocașul francez, care a mai evoluat pentru Juve între 2012 și 2016, este principala țintă pentru perioada de mercato din iarnă. În paralel, oficialii lui Juve se ocupă și de transferurile lui Eriksen și Rabiot.

Danezul de 26 de ani mai are contract cu Tottenham până în 2020, însă tratativele pentru o eventuală prelungire au intrat în impas. Clubul londonez și agentul fotbalistului nu s-au pus de acord, în ciuda negocierilor, și șansele ca Erisken să plece sunt foarte mari. Mai ales că cei de la Spurs vor să profite de ocazie și să obțină o sumă în schimbul mijlocașului pe care l-ar putea pierde gratis în vara lui 2020. Cota lui Eriksen este de 80 de milioane de euro.

Adrien Rabiot mai are contract cu PSG până în vară și nu are nicio intenție de a mai continua la campioana Franței. Fotbalistul de 23 de ani este cotat la 50 de milioane de euro și în iarnă Nasser Al-Khelaifi are o ultimă șansă de a-l vinde. Juventus a negociat cu agentul jucătorului și cărțile sunt făcute pentru un transfer, cel târziu la finalul acestui sezon, mai scriu italienii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: