image
Sursa foto: Twitter

Tatăl lui Luis Diaz, în lacrimi, după ce fiul său a învins-o de unul singur pe Brazilia

Columbia a învins-o pe Brazilia cu scorul de 2-1 în calificările pentru Cupa Mondială.

Cu Luis Diaz integralist, Columbia a reușit să revină în fața Braziliei și să obțină o victorie foarte importantă. Starul lui Liverpool a reușit ambele goluri ale țării sale, iar tatăl său, aflat în tribune, a fost foarte emoționat.

Familia Diaz a trecut prin momente foarte grele în ultimele săptămâni. Ambii părinți ai fotbalistului lui Liverpool au fost răpiți de o grupare de gherilă, iar dacă mama sa a fost găsită rapid de către polițiști, Mane Diaz a fost eliberat abia după 13 zile. După asemenea momente teribile, tatăl fotbalistului columbian a fost prezent la partida cu Brazilia, iar fiul său a reușit să-l emoționeze la maximum.

Deși Brazilia a început foarte bine meciul și a deschis scorul încă din minutul 4 prin Gabriel Martinelli, Columbia a arătat tărie de caracter și a luptat pentru revenire pe tot parcursul meciului.

Luis Diaz a dat startul revenirii în minutul 75, când a marcat pentru a stabili egalitatea pe tabelă. După numai patru minute, Diaz a marcat golul victoriei, iar acesta i-a dedicat reușita tatălui său, aflat în tribune. Mane Diaz nu și-a putut controla emoțiile și a început să plângă în momentul în care fiul său a reușit golul de 2-1.

În urma acestei victorii, Columbia a devansat-o pe Brazilia în clasamentul pentru calificarea la Cupa Mondială. Aceștia au urcat pe locul trei cu 9 puncte obținute, iar ”Selecao” a rămas pe locul cinci, cu doar șapte puncte după primele cinci meciuri jucate în grupe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: