image
Sursa foto: jurnal.md

La Chișinău a fost instituită o celulă de criză în caz de ninsori abundente

Administrația capitalei a instituit o celulă de criză în vederea coordonării acțiunilor privind intervențiile de deszăpezire și gestionarea situațiilor de urgență, în caz de ninsori abundente.

Celula de criză va fi convocată în situații de urgență, ori de câte ori va fi necesar, pentru monitorizarea, organizarea și desfășurarea lucrărilor de deszăpezire și intervenire cu material antiderapant, pe arterele principale și în curțile de bloc din municipiul Chișinău.

Președintele Celulei de criză, în conlucrare cu șeful Dispeceratului Central municipal, va convoca membrii în ședințe operative, în cazuri de urgență.

În componența unității de criză sunt incluși: viceprimarul Victor Chironda, consilierul primarului general pe domeniul locativ-comunal, Dispeceratul central municipal, pretorii de sector, șefii direcțiilor generale și ai serviciilor municipale, conducătorii întreprinderilor municipale pentru servicii locative (ÎMSL) de sector.

Din componența Comisiei mai fac parte: responsabili din cadrul ÎCS „Gas Natural Fenosa”, SA „Termoelectrica”, SRL „Chișinău gaz”, Direcția de poliție a municipiului Chișinău, Direcția situații excepționale a municipiului Chișinău; Comandantul interimar al Brigăzii de Patrulare al IGP etc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: