image
Sursa foto: Getty Images

Ce a putut să le strige Isco fanilor Realului: Momentul i-a fost fatal; Situația lui e disperată

Isco (26 de ani) are zilele numărate la Real Madrid. AS scrie azi pe prima pagină că mijlocașul este ca și plecat de la gruparea de pe Santiago Bernabeu. "Isco e cu un picior afară" titrează cotidianul madrilen, care susține că fotbalistului i-a fost fatal conflictul cu fanii de la meciul cu CSKA Moscova (0-3).

Sursa citată scrie că, după ce a ratat din poziție de 1 la 1 cu Akinfeev, Isco s-a întors către fanii care îl fluierau și le-a strigat: "Ce e! Ce vreți! L***giii dracului!".

Pentru ca tacâmul să fie complet, Isco a refuzat, câteva minute mai târziu, banderola de căpitan, în momentul în care Marcelo a fost înlocuit.

Episoadele petrecute în meciul cu CSKA Moscova i-au pecetluit soarta lui Isco la Real Madrid, scrie AS, care anunță că "situația mijlocașului e disperată".

Clubul este nemulțumit și de forma slabă arătată de Isco sub comanda noului antrenor, care, ce-i drept, nici nu i-a dat foarte multe șanse. Solari l-ar fi pedepsit pe Isco și l-ar fi lăsat pe bancă în multe meciuri din cauza "atitudinii nepotrivite" a fotbalistului.

"Situația lui Isco e extrem de delicată. Nici măcar relația cu greii echipei nu e una bună. Întrebat despre episodul cu banderola, după meciul cu CSKA, Marcelo a replicat sec: 'Mi-a spus că trebuie să i-o dea lui Carvajal. Motivul nu-l cunosc'.", mai scriu cei de la AS, care anunță că Real Madrid este dispusă să asculte oferte pentru fotbalistul său.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: