image
Sursa foto: privesc.eu

Mesajul unui jurnalist către Dodon: Dacă erai măcar un milimetru independent, demult s-ar fi votat legile antioligarhice

Președintele Igor Dodon are „misiunea potlogărească de a provoca anticipate”, dar oamenii înțeleg acest lucru și îl vor taxa corespunzător, consideră jurnalistul Vasile Năstase.

„Cică Blocul ACUM a îngropat negocierile! Dodon, care negocieri, mincinosule? Nu există negocieri pentru că TU te opui, tu esti frâna, TU ești sluga care linge mâna și osul banditului Plahotniuc! Nu există negocieri pentru că TU le faci la televizor. Nu există negocieri pentru că TU nu accepți întrunirea grupurilor de lucru pentru a începe, cel puțin, o discuție! TU în permanență stai cu mobilul conectat la uzurpator, nu-l scoți de la ureche, transmiți online totul, dar absolut totul ce l-ar deranja pe Michiduță! Și da, TU ai misiunea potlogărească de a provoca anticipate. Numai că, dodon, oamenii înțeleg asta foarte bine și vei fi taxat corespunzător!”, spune Vasile Năstase.

„Dacă însă te referi la negocieri dintre tine și PD Plahotniuc, atunci da, ele există și au început încă înainte de alegeri. Și nu se fac la NTV, Publika sau Prime, se fac în buncărul de pe Armenească. În întuneric, pe furiș. TU știi mai bine. Dodon, dacă erai măcar un milimetru independent, demult s-ar fi votat în parlament legile dezoligarhizării țării, Declarația privind statul captiv, demult ar fi fost anulat mixtul și constituit un guvern funcțional, capabil să restabilească finanțarea țării. Iar tu te ocupi de prostii. Bei ceai și arunci în Opoziție cu șorșele”, a mai adăugat jurnalistul Vasile Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: