image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona are un nou extraterestru: Suma de transfer, salariul FABULOS şi ce număr va purta pe tricou

Acord total între FC Barcelona şi Antoine Griezmann. Don Balon anunţă că transferul francezului este deja perfectat.

Antoine Griezmann va juca la Barcelona. Asta susţin cei de la Don Balon care notează sub semnătura lui Alberto Rambla că Griezmann s-a înţeles deja cu Barca şi va avea un salariu de 17 milioane de euro pe an.

Acest detaliu este unul surprinzător, ţinând cont de faptul că francezul va încasa cu 7 milioane de euro mai puţin decât la Atletico Madrid!

Anunţul oficial al transferului lui Griezmann se va face cel mai probabil săptămâna viitoare, mai scrie sursa citată, care susţine că atunci FC Barcelona va depozita la sediul La Liga suma de 120 de milioane de euro. Atletico Madrid este în deplină cunoştinţă de cauză de această situaţie, mai scriu cei de la Don Balon.

În vara anului 2014, Griezmann a venit la Atletico de la Real Sociedad, pentru 30 de milioane de euro. Francezul a semnat un contract pe şase ani atunci. În 2018, el a încheiat o prelungire a contractului cu Atletico, valabilă până în vara anului 2023. De la 1 iulie, clauza de reziliere a înţelegerii atacantului de 28 de ani scade la 120 de milioane de euro, conform ultimului său contract.

De ce aşteaptă Barcelona anunţul oficial al transferului lui Griezmann? Don Balon scrie că oficialii catalani aşteaptă ca Philippe Coutinho să încheie experienţa de la Copa America cu naţionala Braziliei pentru a-l anunţa oficial că Griezmann va fi noul purtător al tricoului cu numărul 7.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: