image
Sursa foto: Getty Images

Juventus dă lovitura: Îl vinde pe Dybala, ia o vedetă a lui Mourinho și rămâne cu o sumă importantă

Juventus este pe cale să primească 100 de milioane de euro de la Bayern Munchen pentru transferul lui Dybala, iar formația italiană s-a orientat deja și a găsit un înlocuitor în timp record.

O jumătate din această sumă ar putea fi direcționată de "Bătrâna Doamnă" pentru achiziționarea unui alt atacant tânăr, care l-ar putea înlocui cu succes: Anthony Martial, de la Manchester United.

Despre dorința de a pleca a lui Martial (22 de ani, foto - în stânga) s-a discutat intens în ultimele luni, dar acum pare să fie mai aproape ca niciodată de o plecare de pe Old Trafford. După apariția ofertei de 100 de milioane de euro de la Bayern pentru Dybala, Corriere dello Sport anunță că 50 de milioane sunt pregătite pentru transferul atacantului francez de la Manchester United. De curând, vârful din Hexagon a refuzat să semneze un nou contract cu echipa lui Jose Mourinho, valabil pentru următorii 5 ani.

Martial ar păși pe urmele lui David Trezeguet, care a scris istorie în tricoul torinezilor. Fostul campion mondial și european cu naționala Franței, Trezeguet a ajuns la Juve în 2000, de la Monaco, tocmai clubul de la care Manchester United l-a luat pe Martial.

Chiar dacă s-a mișcat rapid, Juventus va avea concurență serioasă pentru acest transfer. Este doar unul dintre cluburile interesate de Martial, care mai este urmărit și de Atletico Madrid și Tottenham.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: