image
Sursa foto: jurnal.md

Inga Grigoriu, către guvernanți: „Nu vă îmbătați cu apă chioară, orice regim cade!”

Vicepreședinta Platformei Demnitate și Adevăr, Inga Grigoriu, mesaj către guvernanți.

Plahodonilor & aliații! Doar în campanie electorală le arătați oamenilor că vă „pasă” de grijile și problemele lor și doar acum v-ați amintit de cetățeni, nu-i așa? Doar acum vreți să le „salvați” țara?

Aveți toate pârghiile instituțiilor, aveți președinte de țară, premier, președinte de parlament, procuror, șef CNA, guvernator BNM, consilieri în CMC, resurse administrative și mediatice, furați cu carul bani din buzunarul cetățenilor, ați fost și miniștri care vă rugați de Timofti să vi-l inaugureze pe Plahotniuc premier, aveți și autorizație de la SIS să vă rastiți la Coordonatorul vostru!!!

Sunteți la guvernare, ipocriților, de ani de zile și tot le umpleți capul oamenilor cu gunoaiele voastre!

Oamenii s-au adresat la voi de zeci, sute de ori cu nevoile lor și abia acum, când Andrei Nastase și echipele Platformei DA depistează atâtea nereguli în capitală, când scoatem la iveală fărădelegile create de voi în toți acești ani, abia acum v-ați trezit că vă pasă, că le „rezolvați”?

A fost suficient să ajungem cu Andrei Năstase în curtea dintre blocurile de pe str. Grădescu sau la Trușeni, să inițiem petiții colective, că deja le promiteți oamenilor troleibuze fără fir. Au mai facut-o și alţii, chiar plimbandu-se o zi, două cu troleibuzul fără fir până la Stăuceni. Dar în toți acești ani de ce nu ați dat curs petițiilor și semnăturilor colectate de locuitori?

A fost suficient să atenționăm o dată că unii oameni, la 17 km de Chișinău, au lumină pe haragi, că deja le-ati și pus niște stâlpi de formă! Iar rețeaua electrică peste câți ani o veți asigura? De flori aveți bani, iar pentru confortul minim al cetățenilor nu sunt fonduri?

Iar de cazul de pe bd. Ștefan cel Mare, nr. 6, abia acum v-ați amintit? Ați mers să strângeți mizeria de acolo după ce locuitorii de trei ani vă semnalau problema, vă rugau s-o rezolvați!

A fost suficient să mergem acolo împreună cu Andrei Năstase, să vorbim și cu oamenii, dar și cu adolescenții, să sesizăm organizațiile de resort și cele internaționale, să demarăm procedurile legale că ați început a curăța totul ca noi să ne oprim?

Dar să știți că oamenii din Chișinău vă văd prea bine și ei știu ce rasă de criminali sunteți, pe cine slujiți.

Nu vă îmbătați cu apă chioară, orice regim cade! Va cădea și stăpânul vostru!

Pe 20 mai voi alege eliminarea voastră, a minciunoșilor, ipocriților și trădătorilor! Pe 20 mai voi alege speranța și schimbarea în bine a Capitalei.

Inga Grigoriu

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: