image
Sursa foto: star941atlanta.radio.com

Brad Pitt îi răspunde Angelinei Jolie după ce a fost acuzat că nu a plătit o pensie alimentară corespunzătoare

Actorul american Brad Pitt a respins afirmaţiile făcute de soţia sa de care s-a despartit, Angelina Jolie, că nu şi-a sprijinit copiii.

Într-un act depus miercuri la instanţă, reprezentantii juridici ai starului au declarat că acesta a plătit mai mult de 1,3 milioane de dolari şi i-a împrumutat 8 milioane de dolari lui Jolie pentru a o ajuta să cumpere o casă, scrie Mediafax.

Marţi, avocatul Angelinei Jolie a spus că Brad Pitt nu a plătit "niciun sprijin semnificativ pentru copii" de când a depus divorţul în 2016.

În documente, avocaţii lui Pitt au mai spus că pretenţiile lui Jolie referitoare la sprijinul pentru copii sunt "un efort subtire pentru a manipula si asigura acoperirea mediatică".

Nu a existat nici un răspuns imediat de la reprezentanţii lui Jolie.

Pitt a declarat într-un interviu acordat anul trecut că nu mai consumă alcool, face terapie şi că el şi Angelina Jolie au decis să renunţe la "ură" şi să încerce să ajungă la un consens.

Cei doi au cerut divorţul motivând "diferenţe ireconciliabile", însă bătălia pentru custodia celor şase copii ai lor a căpătat dimensiuni dramatice, Pitt fiind şi cercetat pentru acuzaţii de abuz, însă a fost declarat nevinovat în cele din urmă.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani, şi s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorţ, Jolie a cerut custodia celor şase copii ai lor, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat un cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: