image
Sursa foto: manutd.com

Manchester United a prezentat cele mai scumpe tricouri din istorie

Manchester United a prezentat cele mai scumpe tricouri-replică din istoria fotbalului. 205 euro (183 de lire sterline) costă replica personalizată a tricoului de joc din sezonul viitor.

Noul tricou al "diavolilor" are un design special, cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la înfiinţarea clubului, care s-a numit Newton Heath în primii 25 de ani de existenţă.

Din acest motiv, tricourile vor avea şi un însemn grafic dedicat lucrătorilor la căile ferate, cei care au pus bazele clubului din Manchester în 1878.

"Sunt multe momente mari în istoria acestui club fantastic, însă niciunul nu este mai important decât anul în care clubul a fost fondat, 1878", au motivat şefii clubului designul noului echipament de joc al oamenilor lui Jose Mourinho.

Manchester United este clubul cu cele mai multe titluri din Anglia, 20. Gruparea de pe Old Trafford mai are în palmares trei Cupe ale Campionilor, Cupa Cupelor, Europa League, Supercupa Europei, Cupa Intercontinentală, Mondialul cluburilor, 12 Cupe, cinci Cupe ale Ligii şi 21 de Supercupe ale Angliei.

Ultimul trofeu a fost cucerit anul trecut, Europa League, iar ultimul titlu a venit în 2013, anul retragerii legendarului Sir Alex Ferguson, omul de care se leagă cele mai importante performanţe din istoria lui United.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: