image
Sursa foto: privesc.eu

Năstase, apel către autoritățile române: Și în RM românii stau la cozi imense, ca în toată Europa; Lăsați oamenii să voteze!

Copreședintele blocului ACUM Platforma DA și PAS, Andrei Năstase, cere autorităților de la București să prelungească programul de votare și după ora 21.00, în condițiile în care mii de români așteaptă în cozi kilometrice să voteze.

De asemenea, și la secțiile de votare din Chișinău s-au format rânduri.

„Fac apel către autoritățile de la București! Lasăți românii să voteze! Lăsați oamenii să-și aleagă viitorul! Nu anulați dreptul fundamental al oamenilor liberi de a-și decide viitorul parcurs european! Și în Moldova românii stau la cozi imense ca să voteze așa cum se întâmplă în toată Europa!”, a transmis Andrei Năstase într-un live pe Facebook.

„Nu așa se poate schimba în bine viața românilor! Cer Bucureștiului să revină asupra deciziei de a nu permite continuarea votului oamenilor liberi! Nu așa se consolidează statul de drept și democrația! Ci cu totul altfel. Dreptul la vot, la fel ca și adevărul, nu se negociază”, a mai spus liderul Platformei DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: